Home

OOIJPOLDERNIEUWS

Onderhoudswerkzaamheden Van Randwijckweg en Nieuwe Holleweg

Nieuws - Klik meer ... Beek - nieuws

  
In de periode van 3 t/m 14 oktober 2011 worden er onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd aan de Van Randwijckweg en de aansluitende Nieuwe Holleweg tussen de Oosterbergweg en de oude Kleefsebaan. De asfaltverharding wordt gerepareerd, het gedeelte met de klinkerverharding wordt vervangen door asfalt, de waterafvoer wordt verbeterd en er worden markeringen aangebracht. In verband met deze werkzaamheden wordt dit wegvak gedurende de aangegeven periode afgesloten voor alle verkeer in beide richtingen.
 
Het verkeer van Beek naar Berg en Dal wordt omgeleid via de Oude Holleweg. Het verkeer van Berg en Dal naar Beek wordt omgeleid via Nijmegen. Bewoners van de Hogeweg kunnen hun woning bereiken vanuit Beek. 
 
 
Werkzaamheden aan de N840


De provincie Gelderland begint begin oktober met een reconstructie aan de N840. Het gaat om de kruising Kapitteldijk/Duffeltdijk/Steenheuvelsestraat te Leuth.

Werkzaamheden
De kruising op de Kapitteldijk/Duffeltdijk met Steenheuvelsestraat wordt vanwege de verkeersveiligheid gereconstrueerd van een driesprong naar een T-aansluiting. De Kapitteldijk krijgt een vrij liggend fietspad dat doorloopt in de bocht richting Steenheuvelsestraat. Om de verkeersveiligheid te optimaliseren krijgt de Duffeltdijk plateau.

Verkeersmaatregelen
De N840 is vanaf 10 oktober drie weken gestremd. Het verkeer wordt met een tijdelijke verkeersregelinstallatie over één rijstrook geleid. In de week van 24 oktober is de kruising Kapitteldijk/Duffeltdijk/Steenheuvelsestraat voor al het doorgaande verkeer drie nachten volledig afgesloten. Hierdoor is ook de Erlecomseweg vanaf de Duffeltdijk niet bereikbaar. Het verkeer wordt lokaal omgeleid. De bus rijdt tijdens de uitvoering een alternatieve route.
 

 
 

 
Contact - Meld uw evenement!

Heeft u iets leuks of juist iets minder leuks te melden? stuur ons Uw nieuws tip!!

Stuur Uw foto's (met onderwerp omschrijving) naar ons toe en wij plaatsen het op OOIJPOLDERNIEUWS

Wij komen eventueel bij u langs als het mogelijk is? Om een fotoreportage te maken van Uw activiteit of gebeurtenis.

mail: redactie@ooij2000.nl

Bel onze redactie: 
0651042124
0246632704