Home

Familieberichten

Willie Peters 55 jaar uit Ooij overleden +

Familieberichten - Familieberichten

Op dinsdag 24 maart 2015 is op 55 jarige leeftijd Willie Peters uit Ooij overleden.

Hij overleed in jachim en Anna te Nijmegen waar hij de laatste tijd woonde. Willie, zoon van Albert Peters en broer van Henk en Thea, woonde lange tijd in Ooij aan de Koningin Julianalaan en later verhuisde hij naar de Goudwindestraat in Ooij.

 

Thieu Huisman uit Ooij overleden +

Familieberichten - Familieberichten

Thieu (Mathieu) Huisman uit Ooij is op 26 juli overleden, hij is 81 jaar geworden.

Donderdag 31 juli a.s. wordt om 19.00 uur een avondwake gehouden in de Hubertuskerk te Ooij. Diezelfde avond kan er tot  21.00 uur afscheid genomen worden van Mathieu in het uitvaartcentrum aan de Vossengraaf 1 te Millingen aan de Rijn.

De uitvaartplechtigheid wordt  a.s. vrijdag 1 augustus gehouden in de grote aula van  het crematorium “Rijk van Nijmegen”, Schoenaker 12 te Beuningen.

 

Gerda Janssen-Faber uit Ooij overleden +

Familieberichten - Familieberichten

Zaterdag 26 juli 2014, is op 71 jarige leeftijd Gerda Janssen-Faber uit Ooij bij Nijmegen overleden.
De crematieplechtigheid vond plaats op donderdag 31 juli om 13.30uur in de Boszaal van crematorium Jonkerbos, Weg door Jonkerbos 51 te Nijmegen.


 

Mien Verstege uit Ooij overleden +

Familieberichten - Familieberichten

Op woensdag 11 juni 2014 is thuis, in haar eigen omgeving, Wilhelmina Johanna Versteege-Toonen (tante Mien) uit de Dr. Kochlaan in Ooij overleden. Ze is 97 jaar geworden. De uitvaart vond plaats op 17 juni in de parochiekerk H. Hubertus, Kerkdijk 26 te Ooij. Met aansluitend de begrafenis op de naastgelegen begraafplaats.

 

Coen van Eck uit Leuth overleden +

Familieberichten - Familieberichten

Coen van Eck uit Leuth overleden +

Zaterdag 8 maart 2014 is op 82 jarige leeftijd Coen van Eck uit Leuth overleden. Coen was bekend van het “Rokershuis”, het sigarenwinkeltje, dat hij hij had aan de Steenheuvelsestraat.

{jcomments on}

 
Meer artikelen...
Gemeente Nieuws