Home

10e Nieuwjaarshondenduik in Millingen a/d Rijn

Nieuws - Klik meer ... Millingen a/d Rijn - nieuws

Millingen aan de Rijn - Na weer een Warme ontvangst door Erika en Willy van Koffie en Eethuis ´De Gelderse Poort ´ werd zaterdag 3 januari alweer voor de 10e keer aan de Rijndijk de traditionele Nieuwjaarshondenduik gehouden.

Dit jaar waren er 51 deelnemende honden, groot en klein om weer een duik in het rijnwater te nemen en daar genoten ze allen weer van. De Dieren-Ambulance-Nijmegen was ook aanwezig om een oogje in het zeil te houden. Omdat dit jaar Erika en Willy van Koffie en Eethuis " De Gelderse Poort" hun 10 jarig jubileum mogen vieren was er voor de dieren wat extra lekkernij. Zoals ieder jaar, na de duik kon men binnen voorzien worden van een heerlijke kop toematen of erwtensoep en een broodje met warme worst en buiten was er een satéstokje waarvoor een vrijwillige bijdrage werd gevraagd.

De vrijwillige bijdrage (652,79 euro) die dit jaar ook weer geweldig was ging weer volledig naar de D.A.N.
Dieren-Ambulance-Nijmegen.
Thijmstraat 121 6531 CP Nijmegen 
Tel: 024-3562580
www.dierenambulancenijmegen.nl

Met dank aan Erika en Willy van Koffie en Eethuis “De Gelderse Poort”

Rijndijk 6 6566 CG Millingen a/d Rijn

 

Zie foto's: Marcel Vink.

 


De Gelderse Poort ligt op een unieke locatie direct aan de rivier en is een sfeervol koffie- en eethuis met indoor-barbecue en riant terras. Vanuit het Koffie- en eethuis heeft u een prachtig uitzicht op de bedrijvige scheepvaart van de Rijn. De kaart is divers en de ruimte is geschikt voor vergaderingen, partijen en recepties.

www.de-gelderse-poort.com

 

Voor het tiende achtereenvolgend jaar wordt bij Koffie en Eethuis "De Gelderse Poort" aan de Rijndijk 6, te Millingen a/d Rijn de traditionele nieuwjaarshondenduik gehouden. Het beloofd weer een leuke dag te worden.

Op zaterdag 3 januari 2015 vanaf 12:00 uur.

Buiten staan verschillende standjes opgesteld, die alle een bijdrage willen geven aan het evenement. Zoals andere jaren is er nu ook weer gratis glühwein en erwtensoep aanwezig. Hiervoor wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor het goede doel. Alle deelnemende honden krijgen een strikje om en is er natuurlijk een lekkernij.

Inschrijfgeld per hond bedraagd €2,50.

De D.A.N. zal ook deze keer weer aanwezig zijn om een oogje in het zeil te houden.

De opbrengst gaat dit jaar weer volledig naar de Dierenambulance Nijmegen.

Voor meer informatie: 0481-434182, www.de-gelderse-poort.com

Er zijn tv opnamens gemaakt door de lokale omroep Groesbeek

Klik> TV Uitzending Gemist

 
Gemeente Nieuws