Home

Dierenambulance zoekt collectanten voor collecte in gemeente Groesbeek

Nieuws - Klik meer... Groesbeek - nieuws

Dierenambulance Nijmegen e.o. (DAN) houdt dit jaar van 30 augustus 2015 tot en met 5 september 2015, haar jaarlijkse collecte in de gemeente Groesbeek.

De DAN is al bijna 30 jaar een onafhankelijke stichting die geen subsidie ontvangt, en afhankelijk is van sponsoring en giften. Huisvesting en voeding van dieren, onderhoud en verzekering van gebouwen, ambulances en medewerkers zijn kosten waar je niet omheen kunt. Voor verleende diensten aan gemeentes, zoals het ophalen van zwerfdieren waarvan de eigenaar op dat moment nog die bekend is, krijgt de DAN wel een vergoeding. Toch heeft de DAN daar niet voldoende aan. “Wettelijk zijn de gemeenten niet verplicht alle dierenhulp te vergoeden, maar gelukkig steunt de gemeente Groesbeek – Berg en Dal ons hier wel in”, aldus DAN.
Maar de bunzing of vos die naar een speciale opvang gebracht moet worden, de vaak lange opvang en herplaatsing van voor de deur neer gezette ratten en konijnen, en de lange intensive verzorging van vele beschermde vogels en egels, die meestal door menselijk toedoen in de problemen zijn gekomen, kosten naast de inzet van veel vrijwilligers natuurlijk geld.
De DAN hoopt dat u als collectant de DAN hiermee kunt en wilt steunen. Hebt u een paar uur beschikbaar in de week van 30 augustus tot en met 5 september en wilt U de DAN, en dus de dieren helpen, dan hoopt zij dat u dit aan haar kenbaar maakt. U kunt bellen naar 024-3550222 of mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Meer informatie over de DAN kunt U vinden op www.dierenambulancenijmegen.nl.

 
Contact - Meld uw evenement!

Heeft u iets leuks of juist iets minder leuks te melden? stuur ons Uw nieuws tip!!

Stuur Uw foto's (met onderwerp omschrijving) naar ons toe en wij plaatsen het op OOIJPOLDERNIEUWS

Wij komen eventueel bij u langs als het mogelijk is? Om een fotoreportage te maken van Uw activiteit of gebeurtenis.

mail: redactie@ooij2000.nl

Bel onze redactie: 
0651042124
0246632704