Home Pers en Media DONEER UW FILMMATERIAAL EN WIN TIJDENS DE 024 UUR VAN DE NIJMEEGSE GESCHIEDENIS

DONEER UW FILMMATERIAAL EN WIN TIJDENS DE 024 UUR VAN DE NIJMEEGSE GESCHIEDENIS

Persbericht - Klik meer... Persberichten

Oktober is voor de twaalfde maal omgedoopt tot ‘De maand van de geschiedenis’. Tijdens de 024 uur van de Nijmeegse geschiedenis, op 24 oktober 2015, organiseert de Stichting Nijmegen Blijft in Beeld een Home Movie Day. Hier krijgt iedereen de kans om eigengemaakte films te laten zien en te doneren aan de stichting. Tevens krijgt men informatie over het digitaliseren van het beeldmateriaal. Wel moet Nijmegen (of de directe omgeving hiervan) in deze home movies een  prominente rol spelen. Ook moet het beeldmateriaal zijn geschoten tussen 1950 en 2000.

Onder de donateurs verloot de stichting twee kaartjes voor de voorjaars voorstellingen van de stichting, in concertgebouw De Vereeniging. Wilt u meedingen naar deze prijs, dan dient u op zaterdag 24 oktober 2015 uw filmmateriaal te doneren aan de Stichting Nijmegen Blijft in Beeld. De Home movie day vindt plaats in een speciaal ingerichte ruimte in het Arsenaal. Het adres hiervan is Arsenaalpoort 14, 6511 PN, te Nijmegen.

Meer informatie kunt u vinden op www.SNBiB.nl. Meer informatie over De maand van de geschiedenis en de evenementen in Nijmegen tijdens De maand van de geschiedenis kunt u vinden op www.maandvandegeschiedenis.nl.

 
Contact - Meld uw evenement!

Heeft u iets leuks of juist iets minder leuks te melden? stuur ons Uw nieuws tip!!

Stuur Uw foto's (met onderwerp omschrijving) naar ons toe en wij plaatsen het op OOIJPOLDERNIEUWS

Wij komen eventueel bij u langs als het mogelijk is? Om een fotoreportage te maken van Uw activiteit of gebeurtenis.

mail: redactie@ooij2000.nl

Bel onze redactie: 
0651042124
0246632704