Home Pers en Media Raadsvergadering Groesbeek live te volgen op internet

Raadsvergadering Groesbeek live te volgen op internet

Persbericht - Klik meer... Persberichten

Donderdag 26 november is de vergadering van de gemeenteraad van Groesbeek live te zien via internet. De vergadering begint om 20.00 uur en is te volgen via groesbeek.notubiz.nl

De rechtstreekse uitzending van de raadsvergadering is in eerste instantie een proef voor een periode van drie maanden. Dit houdt in dat u minimaal drie raadsvergaderingen kunt volgen via internet. Tijdens deze periode is het ook mogelijk om elke raadsvergadering naderhand terug te kijken (eventueel per agendapunt). Na drie maanden wordt bepaald of behoefte is aan een vervolg.

De raadsvergaderingen worden al enige tijd rechtstreeks uitgezonden via de radiozender van de lokale omroep.  De bedoeling is om de raadsvergaderingen binnenkort ook tijdens een proefperiode op de tv-zender van deze omroep uit te zenden.

Wij zijn heel benieuwd naar uw reacties. Die kunt u richten aan de griffier, Jan van Workum, via email ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) of telefonisch (024-3013516).

 

Klik hier >>> Raadsvergadering Groesbeek-Berg en Dal 26 november 2015

 
Contact - Meld uw evenement!

Heeft u iets leuks of juist iets minder leuks te melden? stuur ons Uw nieuws tip!!

Stuur Uw foto's (met onderwerp omschrijving) naar ons toe en wij plaatsen het op OOIJPOLDERNIEUWS

Wij komen eventueel bij u langs als het mogelijk is? Om een fotoreportage te maken van Uw activiteit of gebeurtenis.

mail: redactie@ooij2000.nl

Bel onze redactie: 
0651042124
0246632704