Home Overleden in gemeente Berg en Dal (Ubbergen) Patricia Witsiers Prinses Carnaval in Berg en Dal

Patricia Witsiers Prinses Carnaval in Berg en Dal

Nieuws - C.V. de Berg Geiten - Berg en Dal

Tijdens het prinsenbal in Kerstendal is Patricia Witsiers zaterdagavond 9 januari uitgeroepen tot Prinses Carnaval 2016 van de Berg en Dalse carnavalsvereniging De Berggeiten. Zij zwaait het komende jaar de scepter over “Duufelshemel”.


“Prinses Patricia de 1e” nam het stokje over van Max van Rooij, die begin 2015 werd uitgeroepen tot Prins Carnaval in Berg en Dal. De pages zijn Loes Stevens en Jill Broekman. Stijn van Raaij en Youri van Raaij zijn de adjudanten. Henk Derksen werd benoemd tot de “Grootste Duufel”. Muziekgezelschap Edelweisz zorgde tijdens deze avond voor Livemuziek uit Duufelshemel.

Er waren traditiegetrouw weer diverse optredens in het Geitendal (Kerstendal), waaronder de “Geitenmix”. Nadat het officiële programma was afgewerkt volgde er nog een afterparty in het Berg en Dalse dorpshuis.

Op vrijdag 15 januari 2016 houden de Berggeiten hun Prinsenreceptie. U wordt deze avond in de gelegenheid gesteld om uw gelukwensen voor de de nieuwe Prinses der Berggeiten kenbaar te maken. De receptie is vanaf 20:00 uur in Dorpshuis “Kerstendal”, Kerstendalseweg 17, 6571BM te Berg en Dal.

 
Contact - Meld uw evenement!

Heeft u iets leuks of juist iets minder leuks te melden? stuur ons Uw nieuws tip!!

Stuur Uw foto's (met onderwerp omschrijving) naar ons toe en wij plaatsen het op OOIJPOLDERNIEUWS

Wij komen eventueel bij u langs als het mogelijk is? Om een fotoreportage te maken van Uw activiteit of gebeurtenis.

mail: redactie@ooij2000.nl

Bel onze redactie: 
0651042124
0246632704