Home Agenda-Activiteiten Inbraak woning Hoge Horst Groesbeek

Inbraak woning Hoge Horst Groesbeek

Nieuws - Klik meer... Groesbeek - nieuws

Door Joop van Straaten

GROESBEEK – Tijdens de afwezigheid van de bewoners is donderdag  overdag ingebroken in een woning aan de Hoge Horst in Groesbeek. Door aan de achterzijde van de woning een keukenraam te forceren zijn de inbrekers de woning binnen gekomen en hebben het gehele huis doorzocht. Toen de bewoonster donderdagavond thuiskwam zag zij een drietal verdachte personen lopen in de richting van de Drulseweg, vermoedelijk van Zuid Europese afkomst.

Er is een duidelijk signalement van de drie onbekende mannen;

1; Blanke man tussen de 35- en 40 jaar, lengte 175/185, donker kort haar, droeg een volle snor maar in het midden onder zijn neus zat geen haar, breed gezicht, lichte spijkerbroek.

2; Blanke man tussen de 16- en 20 jaar, lengte 1.70, kort blond haar achterkant kaal en voor een lange haarlok  en een mager postuur. Droeg een grijze sweater met capuchon  en spijkerbroek

3;  Blanke man,droeg lichte kleding , lengte 175/185 en een slank postuur.

Op dit moment is niet bekend wat er uit de woning is ontvreemd. Het kan ook zijn dat de inbrekers bij thuiskomst van de bewoonster gestoord zijn en hebben het hazenpad gekozen. Getuigen worden verzocht contact met de politie op te nemen 0900-8844.

 
Gemeente Nieuws