Home Agenda-Activiteiten Zaterdag 30 januari Omroep Berg en Dal officieel in de lucht!

Zaterdag 30 januari Omroep Berg en Dal officieel in de lucht!

Nieuws - Klik meer ... Omroep Berg en Dal

Omroep Berg en Dal - Na een lange tijd van voorbereiding gaat de gefuseerde Stichting Omroep Berg en Dal op zaterdag 30 januari officieel van start. De radioprogrammering is geheel rond, waarbij het streven is geweest niet veel veranderingen in de programma’s aan te brengen. Het resultaat is dan ook een programmering die past in het geheel van een lokale omroep van deze tijd en voldoet aan de normen van de mediawet. Ook de huisstijl is aangepast.

In een uitzending die duurt van 12.00 uur tot 14.00 uur brengen de presentatoren Twan Vissers en Peter Nillesen deze feestelijke gebeurtenis bij de inwoners van de gemeente Berg en Dal onder de aandacht. Burgemeester Mark Slinkman zal het startsein geven.

Het geheel zal live op de radio worden uitgezonden. Berg en Dal TV zal het eerste uur waarin de openingshandelingen worden verricht live uitzenden.

Van het geheel zal op een later tijdstip een registratie worden uitgezonden. De uitzending zal muzikaal worden opgeluisterd door diverse artiesten zoals o.a. William Smulders en Marco den Hollander..

 
Gemeente Nieuws