Home Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer
 
Ooij2000 is een verzameling van en voor informatie van lokaal en regio nieuws in Ubbergen
 
Ooij2000 is opgezet door een aantal vrijwilligers. Deze site heeft geen commerciële doelstelling. Uiteraard staan wij open voor suggesties, foto's, teksten en ander materiaal voor deze site.
 

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie van de gebruiker. Ooij2000 geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de site en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan.
Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van de door Ooij2000 gecreëerde internetsite en/of pagina’s de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd (is) of niet (meer) correct is.
 
Ooij2000 is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door Ooij2000 gecreëerde site en/of pagina’s.
 
Ooij2000 wijst hierbij alle aansprakelijkheid voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar links op deze site(s) verwijst (verwijzen) af.

De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.
 
Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de site, wordt door Ooij2000 uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site.
Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van Ooij2000 zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de website.

Ooij2000 is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen.

Ooij2000 aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen of beschikbaarheid.

Ooij2000 is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke sites of bronnen.
Wij kunnen echter op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor de publicatie van een afbeelding.
 
Deze site heeft geen commerciële doelstelling. Uiteraard staan wij open voor suggesties, foto's, teksten en ander materiaal voor deze site.
 
 
 
 
 
Mocht u ergens op onze site staan afgebeeld, en u wilt dit niet, neem dan telefonisch contact met ons op: 
Tel:0651042124
E-mail:  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
 

OOIJ2000 - © Copyright 2000 - 2012
Alle rechten voorbehouden, Disclaimer.
 
Gemeente Nieuws