Home

10 woningen in de verkoop in Ooij

Nieuws - Klik meer... voor het Laatste nieuws

Wij zijn verheugd u te kunnen meedelen dat er weer 10 woningen in de verkoop zijn. Op het voormalig terrein van SVO Voetbal en Korfbal wordt de tweede fase van het nieuwbouwproject Ooijse Graaf  te Ooij gerealiseerd.

Speciaal voor starters op de koopwoningmarkt worden 10 koopwoningen, in twee blokken van vijf gerealiseerd. De woningen, welke op ruime kavels zijn gesitueerd, bestaan uit twee lagen met zolderverdieping en ruime achtertuin aan de zonzijde. De architectuur van de woningen doet denken aan de 30er jaren, maar overduidelijk in de 21 eeuw gebouwd.

De woningen hebben een traditionele en daardoor zeer praktische indeling. Vanuit de hal (met meterkast en toilet met fonteintje) komt u in de tuingerichte woonkamer. Door de openslaande tuindeuren in de woonkamer heeft u prachtig uitzicht op de achtertuin, waarin de buitenberging is gesitueerd. Op de eerste verdieping heeft u drie slaapkamers en een badkamer met, douche, wastafel en 2e toilet. De toiletten worden luxueus uitgevoerd als vrijhangend wandcloset met inbouwreservoir. De bergzolder op de tweede verdieping is met een vaste trap bereikbaar.

Ook zijn er verschillende opties, die de mogelijkheid bieden de woning naar behoefte en budget verder uit te breiden of te veranderen. Zo kunt u de woning naar de tuinzijde met 2,5 meter uitbreiden. De hoekwoningen bieden de mogelijkheid een garage of slaapkamer met badkamer te realiseren. Een dakkapel of dakraam behoort uiteraard ook tot de mogelijkheden. Diverse casco- en afwerkingmogelijkheden zijn uiteraard bespreekbaar.

De woningen hebben een bruto vloeroppervlakte vanaf ca. 160 m2 en een inhoud van 417 m3. De twee blokken bestaan uit de volgende woningen:
- 4 hoekwoningen, prijs € 219.500,= v.o.n.
- 4 tussenwoningen, prijs € 184.500,= v.o.n.
- 2 tussenwoningen, prijs € 192.000,= v.o.n.

Heeft u belangstelling voor deze fraaie woningen, dan kunt u contact opnemen met:Bongers & Lemmers Makelaardij te NijmegenTelefoon: 0880 – 555666

Met vriendelijke groet,
Bouwcombinatie Groenland Ubbergen bv

 
Gemeente Nieuws