Home Overleden in gemeente Berg en Dal (Ubbergen)

Familieberichten

Willie Peters 55 jaar uit Ooij overleden +

Familieberichten - Familieberichten

Op dinsdag 24 maart 2015 is op 55 jarige leeftijd Willie Peters uit Ooij overleden.

Hij overleed in jachim en Anna te Nijmegen waar hij de laatste tijd woonde. Willie, zoon van Albert Peters en broer van Henk en Thea, woonde lange tijd in Ooij aan de Koningin Julianalaan en later verhuisde hij naar de Goudwindestraat in Ooij.

 

Thieu Huisman uit Ooij overleden +

Familieberichten - Familieberichten

Thieu (Mathieu) Huisman uit Ooij is op 26 juli overleden, hij is 81 jaar geworden.

Donderdag 31 juli a.s. wordt om 19.00 uur een avondwake gehouden in de Hubertuskerk te Ooij. Diezelfde avond kan er tot  21.00 uur afscheid genomen worden van Mathieu in het uitvaartcentrum aan de Vossengraaf 1 te Millingen aan de Rijn.

De uitvaartplechtigheid wordt  a.s. vrijdag 1 augustus gehouden in de grote aula van  het crematorium “Rijk van Nijmegen”, Schoenaker 12 te Beuningen.

 

Gerda Janssen-Faber uit Ooij overleden +

Familieberichten - Familieberichten

Zaterdag 26 juli 2014, is op 71 jarige leeftijd Gerda Janssen-Faber uit Ooij bij Nijmegen overleden.
De crematieplechtigheid vond plaats op donderdag 31 juli om 13.30uur in de Boszaal van crematorium Jonkerbos, Weg door Jonkerbos 51 te Nijmegen.


 

Mien Verstege uit Ooij overleden +

Familieberichten - Familieberichten

Op woensdag 11 juni 2014 is thuis, in haar eigen omgeving, Wilhelmina Johanna Versteege-Toonen (tante Mien) uit de Dr. Kochlaan in Ooij overleden. Ze is 97 jaar geworden. De uitvaart vond plaats op 17 juni in de parochiekerk H. Hubertus, Kerkdijk 26 te Ooij. Met aansluitend de begrafenis op de naastgelegen begraafplaats.

 

Coen van Eck uit Leuth overleden +

Familieberichten - Familieberichten

Coen van Eck uit Leuth overleden +

Zaterdag 8 maart 2014 is op 82 jarige leeftijd Coen van Eck uit Leuth overleden. Coen was bekend van het “Rokershuis”, het sigarenwinkeltje, dat hij hij had aan de Steenheuvelsestraat.

{jcomments on}

 

Gerrit Dengerink (Jachtopzichter) uit Leuth overleden

Familieberichten - Familieberichten

 

LEUTH - Ons bereikte het droevige nieuws, dat Jachtopzichter Gerrit Dengerink (82) uit Leuth, woendagmiddag 19 februari is overleden. We wensen zijn vrouw Henny en zijn familie en vrienden, heel veel sterkte toe bij het verwerken van dit grote verlies. Gerrit was al geruime tijd ziek.

Lees meer...

 

Echtgenote van burgemeester Paul Wilbers overleden

Familieberichten - Familieberichten

Berg en Dal - Elly Wilbers-Berndsen, echtgenote van burgemeester Paul Wilbers (Ubbergen), is zondag op 62-jarige leeftijd overleden. Dit meldt de gemeente Ubbergen op haar website.
“Wij zijn bedroefd door het overlijden van Elly Wilbers-Berndsen, echtgenote van burgemeester Paul Wilbers. Wij wensen Paul en de familie veel sterkte met dit verlies”, aldus het gemeentebestuur.

Lees meer...

 

Grada Arnts-Vermeulen overleden +

Familieberichten - Familieberichten

Op donderdag 13 februari 2014 is Grada Arnts-Vermeulen uit Ooij overleden. Ze is 90 jaar geworden.

De avondwake is maandagavond om 19.00 uur in de H.Hubertuskerk te Ooij. De crematie is a.s. dinsdag, om 13.30 uur in het crematorium Jonkerbos te Nijmegen.

 

Mevrouw Henny Stappershoef overleden +

Familieberichten - Familieberichten

In ‘t Höfke in Beek-Ubbergen is op 2 oktober 2013 mevrouw Henny Stappershoef overleden.  Ze is 85 jaar geworden. Ze woonde Vroeger in Ooij en was de vrouw van Wim Stappershoef, de slager. De crematie is maandagmorgen 7 oktober 10.30 uur in Crematorium Jonkerbos te Nijmegen.

 

Henk Ebben uit Leuth overleden +

Familieberichten - Familieberichten

13 september 2013 om 10.40 uur is in het Hospice Bethlehem in Nijmegen Henk Ebben uit Leuth overleden. Henk is 73 jaar geworden. De avondwake zal worden gehouden op dinsdag 17 september om 19.00 in de H. Remigiuskerk te Leuth en woensdag 18september is er om 14.30 uur een dienst in het Afscheidshuys in Beuningen.

 

Tilly Janssen-Coerwinkel overleden +

Familieberichten - Familieberichten

Maandag 26 augustus 2013 is thuis in Beek, in haar vertrouwde omgeving,  Tilly Janssen-Coerwinkel, (van vroeger de “kippenboer” uit Persingen) overleden. Ze is 79 jaar geworden.  De uitvaartdienst is zaterdag 31 augustus om 14.30 uur in de H. Hubertuskerk te Ooij, waar ze aansluitend op de begraafplaats naast de kerk begraven zal worden.

 

Pieter van Iersel overleden +

Familieberichten - Familieberichten

Vrijdag 12 juli 2013 is Oud-diaken Pieter van Iersel op 78 jarige leeftijd overleden.

Pieter van Iersel is een aantal jaren diaken van de RK parochie H. Hubertus in Ooij geweest ( van 1 oktober 1989 tot 1 augustus 1994) , waar hij zijn werkzaamheden samen met pastoor Buijs uitoefende. Als gevolg van een ernstig ongeval op de St. Hubertusweg in Ooij, moest hij daarna zijn werkzaamheden als diaken beëindigen.

Zijn uitvaartmis is a.s. zaterdag om 10.00 uur in de Hubertuskerk te Ooij. Aansluitend zal de crematieplechtigheid in besloten kring plaats vinden.

 

Annie Engelen-Schel overleden in Ooij +

Familieberichten - Familieberichten

Annie Engelen-Schel uit  overleden in Ooij +

Dinsdag 11 juni 2013 is op 71 jarige leeftijd thuis in haar woning Annie Engelen-Schel overleden. Annie was sinds 2001 weduwe van Thé Engelen.


.

 

Gradje Rutten-Arnts overleden +

Familieberichten - Familieberichten

Op 8 maart 2013 om 20.00 uur is Gradje Rutten-Arnts op 92-jarige leeftijd in verpleeghuis 't Höfke te Beek overleden.  De uitvaartdienst zal plaatsvinden op woensdag 13 maart om 11.30 uur in de Heilige Remigius kerk te Leuth. Aansluitend zal de crematie plaatsvinden in crematorium Jonkerbos te Nijmegen.

 

Bert van Herwijnen overleden +

Familieberichten - Familieberichten

Dinsdag 5 maart 2013 is op 93 jarige leeftijd in Beek Bert van Herwijnen overleden.
De crematie vindt op maandag 11 maart in besloten kring plaats.

 

Wim Tissen uit Persingen overleden +

Familieberichten - Familieberichten

Zondag 3 maart 2013 is  Wim Tissen uit Persingen op 77 jarige leeftijd overleden. Wim was al enige tijd ziek. 
Wij wensen zijn vrouw Wilhelmien, de kinderen Michelle een Wilfried, Richard en de kleinkinderen heel veel sterkte bij het verwerken van dit grote verlies.

Woensdag 6 maart om 12.00 uur werd afscheid genomen van Win in het crematorium Jonkerbos te Nijmegen.


 
Meer artikelen...
Omroep Berg en Dal TV
Klik >> (TV uitzending gemist)

Lees Meer op omroep Berg en Dal